top of page

Op zoek naar een origineel babyshower cadeau?

In onze webshop vind je een groot aanbod producten en speelgoed voor kinderen die het perfect doen als babyshower cadeau. Een van de populairste is natuurlijk de collectie Bibs spenen. Dit zijn, als je het ons vraagt, de meest stijlvolle spenen ooit, en zijn ook nog eens super fijn in gebruik. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Er zit er dus altijd wel eentje bij die bij jou (of de aanstaande ouders) in de smaak valt.
 
Zoek je in plaats van een babyshower cadeau iets voor een kindje dat 1 jaar wordt? Dan is de Mushie stapeltoren een goede optie. Daar kunnen ze zich uren mee vermaken, waarbij ze tegelijkertijd hun motorische vaardigheden ontwikkelen. Ook deze is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kies bijvoorbeeld voor de ‘forest’ variant met mooie groen-, bruin- en blauwtinten, of ga voor de variant in allemaal zachte pastelkleuren.

Een babyshower cadeau met personalisatie

Naast de grote collectie items voor kinderen die perfect zijn als babyshower cadeau kun je bij ons ook een aantal producten laten personaliseren. Een van de meest populaire is de categorie speelgoedkisten. Deze kunnen wij voor je beschilderen met een print naar keuze, waarbij men doorgaans kiest voor het design van het geboortekaartje. Dit is wel wat minder geschikt als babyshower cadeau, aangezien een babyshower doorgaans plaatsvindt vóórdat het kindje is geboren. Wat je kunt doen is een envelop geven met een bon waarop staat dat ze als babyshower cadeau zo’n mooie geboortekist krijgen, maar dat deze volgt als het kindje is geboren.
 
Wil je graag zelf iets laten personaliseren voor je eigen (toekomstige) kindje? Dat kan natuurlijk ook. Naast de speelgoedkisten kun je kiezen voor een meetplank, een spaarpot met een naam/design naar keuze. Ook maken wij speenkoorden met naam.  Super leuk en origineel, want wij maken ze precies zoals jij dat wilt!

Babyshower cadeau

Originele geboortepakketten online

Doordat we beschikken over diverse machines om stoffen items te voorzien van een print kunnen we ook originele geboortepakketten samenstellen. Ook deze zijn perfect geschikt als babyshower cadeau. Wat dacht je van een set met een mutsje, slabbetje en omslagdoek met een leuke tekst erop? Of een uitgebreider pakket waar tevens een t-shirtje, joggingbroekje en sokjes in zitten? We hebben diverse standaard pakketjes beschikbaar, maar informeer gerust naar de mogelijkheden om een andere tekst te laten bedrukken. Ook hebben wij schattige koffertjes die je kunt bedrukken met de naam van je kindje. Wat dacht je van de Mushie stapeltoren met geboortegegevens, het kan allemaal. Wij denken graag met je mee zodat je absoluut het leukste babyshower cadeau hebt van iedereen! 

bottom of page