top of page

De super populaire Bibs spenen: wij hebben ze!

Ben jij ook zo’n fan van de super populaire Bibs spenen? Heel begrijpelijk, wij vinden ze namelijk ook helemaal geweldig! In onze webshop vind je ze in alle kleuren, zodat er altijd wel eentje bij zit die past bij jouw smaak. Bibs spenen zijn natuurlijk super origineel als babyshower cadeau, maar het is ook meer dan prima om ze gewoon voor jouw eigen kindje te bestellen. Het zijn spenen van super hoge kwaliteit, en ze zien er ook nog eens heel stijlvol uit. Niet voor niets zijn ze zo’n populaire optie in onze webshop, wat we overigens ook kunnen zeggen van de Mushie stapeltoren. Ook deze is namelijk uitgevoerd in een combinatie prachtige kleuren, en zowel een stijlvol als een plezierig cadeau voor mensen die een kleintje verwachten (of reeds hebben).

Bibs spenen zijn 100% natuurlijk en BPA vrij

Nog een belangrijke reden dat wij zo’n fan zijn van de Bibs spenen is dat ze 100% natuurlijk en BPA vrij zijn. Dit is heel erg belangrijk, want er is steeds meer bekend over hoe schadelijk deze stoffen zijn voor kleine kinderen. Overigens vermijd je ze ook als volwassene beter, maar voor kinderen is dat natuurlijk nog extra belangrijk. Daarnaast voldoen de Bibs spenen, door hun speciale design en materiaal, aan de Europese norm (EN 1400 + A1) en zijn daarmee een zeer veilige keus voor wie fijne speentjes zoekt voor zijn kleintje.
 
Wij hoeven natuurlijk niet meer te benadrukken dat ook hun design fantastisch is, want bij dit merk hebben ze werkelijk overal over nagedacht. Bibs spenen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, dus koop er meerdere zodat je ze altijd kunt matchen met de outfit van je kleintje!

Bibs spenen

Webshop met uitgebreid aanbod voor kids

Naast de populaire Bibs spenen verkopen we nog veel meer fijne items voor kids, waarvan we een deel zelfs kunnen personaliseren. Je kunt bij ons bijvoorbeeld houten speelgoedkisten of een geboortebord bestellen, waar we met de hand een print op schilderen. Deze print kunnen we baseren op het design van het geboortekaartje, maar je bent natuurlijk vrij om voor een ander ontwerp te kiezen. Na goedkeuring van het ontwerp moet je wel even geduld hebben. Omdat we deze items met de hand schilderen hebben we wat tijd nodig om ze te maken, maar dan heb je wel iets super origineels wat niemand anders heeft. Leuk voor je eigen kindje, maar minstens net zo leuk als origineel cadeau!

bottom of page