top of page

De populaire Mushie stapeltoren

De Mushie stapeltoren is een ontwerp dat gebaseerd is op een eeuwenoud type speelgoed. De stapeltoren voor kinderen is namelijk al ontzettend oud, en het blijft een echte topper. Bij Mushie hebben ze dit design echter in een compleet nieuw jasje gegoten, en uitgevoerd in een prachtige combinatie aan kleuren. De Mushi stapeltoren is dus niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook nog eens een lust voor het oog. Veel jonge ouders houden totaal niet van de felgekleurde items die vele merken maken, en vallen als een blok voor deze stapeltoren in fijne tinten. Wij verkopen de pastelkleurige Mushie stapeltoren, de ‘forest’ variant en natuurlijk de standaard variant in diverse, zachte kleuren.

De Mushie stapeltoren online bestellen

In onze webshop kun je de Mushie stapeltoren in de kleur van jouw keuze gemakkelijk online bestellen. Wij leveren vrijwel al onze bestellingen in zo’n 3 werkdagen, wat overigens niet geldt voor de items die we personaliseren. Als je op zoek bent naar een leuk kraam- of babyshower cadeau dan zit je in onze webshop absoluut goed. In ons grote assortiment producten voor baby’s en kinderen zit zeker iets leuks waar je de aanstaande ouders blij mee kunt maken. Die Mushie stapeltoren is natuurlijk een goede optie, maar ook de Bibs spenen zijn ontzettend populair als kraamcadeau.

Babyproducten met personalisatie

Naast de grote collectie items van bekende merken hebben we ook een aantal producten die we voor je kunnen personaliseren. De categorie speelgoedkisten bijvoorbeeld. Deze houten kisten beschilderen wij met de hand, doorgaans op basis van het design van het geboortekaartje. Dit is natuurlijk (net als zo’n Mushie stapeltoren) een ontzettend leuk idee als cadeau voor een babyshower. Op een gepersonaliseerde speelgoedkist zit echter wel een levertijd, dus houd daar rekening mee als je hem bestelt.

Mushie stapeltoren

Een origineel geboortebord huren

Verwacht je een kindje en ben je daarvoor nog op zoek naar een origineel geboortebord? Ook daarvoor kun je bij Kroel & Knuffel terecht. Wij hebben namelijk diverse geboorteborden van hout gemaakt, en verhuren deze in onze regio. Je kunt ze huren per week, waarbij je uiteraard per week steeds voordeliger uit bent als je het bord voor een langere periode huurt. We kunnen dat geboortebord net als die Mushie stapeltoren binnen enkele dagen bij je afleveren, en je krijgt er een grondpaal en een bordje met de naam van je kindje bij. Het bord is dus kant en klaar voor gebruik, en je kunt hem direct in de voortuin in de grond zetten, super handig! Welk ontwerp vind jij het leukst?

bottom of page