top of page

Een origineel geboortebord huren

Ben je op zoek naar een origineel geboortebord voor jullie (toekomstige) kindje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk verscheidene, originele borden gemaakt, welke je bij ons kunt huren. Veel mensen vinden het ontzettend zonde om helemaal zelf zo’n bord te maken of er een aan te schaffen, want je gebruikt hem immers voor een beperkte tijd. Daarom hebben wij besloten dit soort geboorteborden te ontwikkelen, en kun je bij ons terecht voor verschillende designs. Een koe op een tractor bijvoorbeeld, of een klein, roze olifantje met een ballon.
 
Elke keer als we een geboortebord verhuren maken we uiteraard een bijbehorend bordje met de naam van het kindje, dit kan in een kleur naar keuze. Uiteraard wordt het bord geleverd inclusief grondpaal, zodat je het in de voortuin in de grond kunt steken. Onze geboorteborden verzenden we niet met de post maar komen we bij je brengen, wat afhankelijk van de locatie bezorg- en ophaalkosten met zich meebrengt.

Wat kost een geboortebord huren?

De prijzen die je betaalt voor het huren van een geboortebord variëren van €12,50 tot €40, afhankelijk van hoe lang je het bord wilt huren. Uiteraard wordt het per week voordeliger als je kiest voor een langere huurtermijn. In overleg kun je het bord trouwens gerust langer dan 6 weken huren, neem daarvoor even contact met ons op.

Webshop met groot assortiment kinderproducten

In onze webshop kun je niet alleen zo’n origineel geboortebord huren, maar je vindt er ook een groot aanbod andere producten voor kinderen. Sommigen zijn te personaliseren, zoals de houten speelgoedkisten die we beschilderen met een ontwerp naar keuze, maar we verkopen ook gave producten van bekende merken. De Mushie stapeltoren bijvoorbeeld, is een ouderwets ontwerp in een stijlvol jasje. Bij Mushie gebruiken ze prachtige kleuren waardoor hun producten echte blikvangers worden. Hetzelfde geldt voor de Bibs spenen. Deze zijn niet alleen van absolute topkwaliteit, maar ze zien er ook nog eens super leuk uit.
 
In onze webshop is het niet zo moeilijk om een origineel kraam- of babyshower cadeau te vinden. We hebben items voor de allerkleinsten, maar ook mooi speelgoed en accessoires voor peuters en kleuters. Vrijwel al onze bestellingen (met uitzondering van de handgemaakte en gepersonaliseerde items) leveren we binnen 3 werkdagen. De producten worden met veel zorg en aandacht verpakt, en we hopen dat je er heel veel plezier aan beleeft.

Geboortebord
bottom of page