top of page

Speelgoedkisten met personalisatie

Bij Kroel & Knuffel kun je gepersonaliseerde speelgoedkisten bestellen. Dit wil zeggen dat wij de kist voor je inkopen en hem vervolgens beschilderen met een print naar keuze. In veel gevallen betreft het een print die matcht met het geboortekaartje van het kind, wat een ontzettend leuk idee is als babyshower cadeau. Wij hebben in dat geval het ontwerp van het kaartje nodig, aan de hand waarvan we een tekening maken voor op de kist. Na goedkeuring van dit ontwerp hanteren we een levertijd van 10-12 weken. We beschilderen de speelgoedkisten immers volledig met de hand, en dit neemt tijd in beslag. We moeten het ontwerp er eerst op tekenen, om het vervolgens met de juiste kleuren af te werken.

Waar gebruik je onze speelgoedkisten voor?

Onze houten speelgoedkisten zijn natuurlijk perfect voor het opbergen van speelgoed, maar je kunt er ook allerlei andere dingen in opbergen. Als je kindje dol is op boeken dan wordt het een fijne opbergplek voor de mooiste verhalen, en als je juist een toffe opbergplek voor knuffels zoekt dan kan dat natuurlijk ook. Doordat we zowel de boven- als de voorkant van onze speelgoedkisten beschilderen kan hij gerust open blijven staan met al die knuffels erin. Dan ziet hij er nog steeds leuk uit door de print aan de voorkant.
 
Onze speelgoedkisten met personalisatie zijn perfect als cadeau, maar we maken ook items die je voor je eigen kind kunt bestellen. Een mooie meetlat of spaarpot bijvoorbeeld

die net als de kist gemaakt kan worden aan de hand van het design van het geboortekaartje! Ook deze hebben een levertijd, het is dus belangrijk dat je hem tijdig besteld. 

Speelgoedkisten

Gepersonaliseerde items voor kinderen

De speelgoedkisten zijn een goed voorbeeld van items die we voor je kunnen personaliseren, maar we verkopen ook toffe merken met kids producten in de shop. Wat dacht je van de alom bekende Bibs spenen of de super leuke Mushi stapeltoren? De spenen zijn van absolute topkwaliteit en zien er super stijlvol uit. De stapeltoren is echt een musthave voor elk kleintje. Ze kunnen er urenlang mee spelen en experimenteren en ontwikkelen zich tegelijkertijd. Voor alle soorten cadeaus voor kinderen ben je bij ons dus aan het juiste adres, en als je iets zonder personalisatie koopt dan wordt het altijd super snel geleverd!

bottom of page